ILMAINEN UUTISKIRJE

Hirsilinna sivuston tarkoituksena on kertoa hirsitaloista ja hirsitalojen ympärille rakentuneesta teollisuudesta sekä palveluista. Parhaiten mukana pysyy seuraamalla tätä sivustoa, mutta kaikki eivät viitsi piipahtaa täällä päivittäin, ja sen vuoksi päätin perustaa kuukausittaisen sähköpostikirjeen ja fanisivun Facebookkiin.

Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Kirjeen muoto on hyvin vapaa ja voi koostua uutisista, arvosteluista, eduista, vinkeistä ja haastatteluista, jotka liittyvät jollain tavoin hirsitaloihin. Pysy mukana hirsitaloteollisuuden käänteissä ja tilaa uutiskirje sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi tästä linkistä.

4 thoughts on “ILMAINEN UUTISKIRJE

  1. Jake Post author

    Hei vaan Kyösti! Tämä kommentti ei varmaan avautunut useimmille lukijoille. Kyseessä on tietenkin tuttavallinen ilmoitus siitä, että talo on ostettu. Kyllä tuolla Ruotsissa tiedetään, missä hyvät hirsitalot tehdään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>