SPIGOT OY

Spigot LVIS suunnittelutoimisto logoSpigot suunnittelee ja toimittaa talotekniikan kokonaisvaltaisia järjestelmiä. Kun kodin talotekniikkaratkaisujen suunnittelu tulee yhdestä paikasta säästytään monelta ongelmalta rakentamisvaiheessa. Näin erityisesti silloin, kun varsinainen toteutus saadaan myös samalta luukulta. Erityisenä mahdollisuutena on älykkään järjestelmän suunnittelu.

Älysähköjärjestelmällä kodinautomaatio, hälytysjärjestelmä ja viihdejärjestelmät saadaan yhdistettyä saman ohjausjärjestelmän alle. Älykkyys näkyy siinä, että järjestelmän osa-alueet toimivat automaattisesti ennakolta ohjelmoidun suunnitelman mukaisesti. Tämä parantaa kodintekniikan kokonaistehokkuutta ja vähentää sähkönkulutusta.

TULEVAISUUDELTA TURVASSA

Spigot Oy suunnittelee, hankkii ja asentaa jokaisen toimittamansa järjestelmän asiakaskohtaisesti. Tällä tavalla voidaan täyttää asiakkaiden yksilölliset toiveet. Hyvää tässä on se, että kaikki palaset toimivat yhdessä ja toimitus ei ole sidoksissa yhteen ainoaan toimittajaan. Hyvät suunnitelmat ja niitä seuraava toteutus auttavat myös järjestelmien myöhemmissä muutoksissa.

ASUTTAVA ARKI

Parhaiten älykkään kotiautomaation edut tulevat esiin ihan tavallisessa arjessa, kaihtimet saadaan toimimaan automaattisesti niin kellon kuin valoisuuden mukaan. Samalla tavalla toimivat myös ilmastointi ja lämmitys, ja toiminnasta saadaan tarvittaessa ennakoitavaa, jolloin saavutetaan isoja säästöjä. Unohtaa ei sovi myös mahdollisuutta kodin järjestelmien etäohjaukseen, joka antaa varmasti mielenrauhaa matkoilla oltaessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>