May 102013
 

Älysähkö toimittaa älykkäitä sähköjärjestelmiä. Älysähköjärjestelmällä kodinautomaatio, hälytysjärjestelmät ja viihdejärjestelmät saadaan yhdistettyä saman ohjausjärjestelmän alle. Älykkyys näkyy siinä, että järjestelmän osa-alueet toimivat automaattisesti ennakolta ohjelmoidun suunnitelman mukaisesti. Tämä parantaa kodintekniikan kokonaistehokkuutta ja vähentää sähkönkulutusta.

TULEVAISUUDELTA TURVASSA

Älysähkö Finland Oy suunnittelee, hankkii ja asentaa jokaisen sähköjärjestelmän asiakaskohtaisesti, hyödyntäen maailman ainoaa avointa kotiautomaatiostandardia nimeltään KNX . Hyvää tässä on se, että kaikki palaset toimivat yhdessä ja vaikka yksittäisiä valmistajia menisi konkurssiin, niin järjestelmä ei vanhene, vaan myöhemmin tehtäviä korvausinvestointeja voidaan hankkia luontevasti muilta toimittajilta.

ASUTTAVA ARKI

Parhaiten älykkään kotiautomaation edut tulevat esiin ihan tavallisessa arjessa, kaihtimet saadaan toimimaan automaattisesti niin kellon kuin valoisuuden mukaan. Samalla tavalla toimivat myös ilmastointi ja lämmitys, ja toiminnasta saadaan tarvittaessa ennakoitavaa, jolloin saavutetaan isoja säästöjä. Unohtaa ei sovi myös mahdollisuutta kodin järjestelmien etäohjaukseen, joka antaa varmasti mielenrauhaa matkoilla oltaessa.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>