VUOKRAA HIRSIMÖKKISI

Keskustelin taannoin mökin vuokraamisesta ja asiakkaiden löytämisen vaikeudesta. Vuokraamallasi mökillä tulisi olla nettisivut, joilla esittelet kohdetta mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Toinen askel on sivujen mainostaminen ja siten kävijöiden saaminen mökin kotisivulle. Seuraavat palvelut tarjoavat mökillesi sekä mökkisi nettisivuille näkyvyyttä ilmaiseksi tai korvausta vastaan:

LOMARENGAS
Laajin on Lomarengas, joka tarjoaa myös kätevän varauspalvelun. Kustannuksiltaan provisiotyylinen eli jos ei tule vuokralaisia, niin ei tule kustannuksi eli helppo kokeilla. Varauspalvelun ansiosta helppo linkittää muiden mökkivuokrauspalveluiden kautta.

Ilman varauspalvelua täytyy itse pitää huolta kalenteroinnista ja vastailla kysymyksiin siitä, onko joku tietty päivämäärä vapaana. Sanoisin, että mökin siivoamisessa on jo jonkin verran hommaa ja varauksien sekä aikataulujen esittämisen kiinnostuneille ulkoistus on järkevä investointi.

Suurin ongelma, mikäli sitä ongelmaksi voi kutsua, Lomarenkaan kanssa on se, että he määrittävät mökin mahdollisen vuokraushinnan ja neuvotteluissa myös sovitaan siitä, mikä on mökin omistajan osuus. Jos tarjoaa vuokralle todella upeaa mökkiä neuvotteluasema on vahvempi. Vuokrauksen omatoimisessa tarjoamisessa kaikki tulot jäävätkin itselle.

NETTIMÖKKI
Tämä on hyvä vaihtoehto Lomarengas-palvelulle. Hakukonenäkyvyys on suurta ja peruspalvelut kalenterinäkymineen ovat olemassa. Vaatii itseltä hieman enemmän viitseliäisyyttä, mutta kustannus on kertamaksu (156 euroa) per vuosi, joten riskit ovat tiedossa ja sitoutumisen taso pieni.

MÖKKIHAKU
Tänne voi mökin ilmoittaa ilmaiseksi. Mikäli kiinnostunut kävijä haluaa vuokrata mökin, voi varauksen automatisoida siirtymään lomarengas.fi – tai nettimökki-sivustolle. Eli ylimääräistä näkyvyyttä ilman kustannuksia.

MÖKIT
Tänne voi mökin ilmoittaa 20 euron maksua vastaan. Mikäli kiinnostunut kävijä haluaa vuokrata mökin, voi varauksen automatisoida siirtymään lomarengas.fi – tai nettimökki-sivustolle. Eli ylimääräistä näkyvyyttä hyvin pienillä kustannuksilla.

LOMAOVI
Tänne voi mökin ilmoittaa 50 euron maksua vastaan. Mikäli kiinnostunut kävijä haluaa vuokrata mökin, voi varauksen automatisoida siirtymään lomarengas.fi – tai nettimökki-sivustolle. Eli ylimääräistä näkyvyyttä hyvin pienillä kustannuksilla.

HUVILA.NET
Tämä sivusto haluaa vuosimaksun (119-179 euroa) ilmoituksen julkaisemisesta. Hinta perustuu mökin pyytämään viikkovuokraan. Täälläkin mökin varaustiedoista kiinnostuneelle voidaan linkittää mökki Lomarengas- tai nettimökki-sivustolle.

Hinnat sisältävät alvin 24%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>