HIRSITALO AVAIMET KÄTEEN -RAKENTAMINEN

Moderni valkoinen hirsitalo

Suuret ikkunat tuovat valoa ja parantavat viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ – HIRSILINNALLA ON MUTKATON RAKENNUSPALVELU MUUTTOVALMIILLE HIRSITALOLLE
Hirsilinna rakentaa muuttovalmiita hirsitaloja avaimet käteen toteutuksella, joko talopaketteihin pohjautuen tai yksilöllisesti räätälöityinä projekteina. Jutellaan siitä, millaista apua tarvitset hirsitalon tai hirsimökin kanssa. Alla hieman enemmän tietoa siitä, mitä kaikkea voit täältä hankkia ja lopussa lisää siitä, miksi voimme rakentaa hirsitalot toimiviksi ja suhteellisen mukavaan hintaan.

MITEN HIRSILINNA VOI AUTTAA?
Oletko hankkimassa hirsitalopakettia ja rakentaja puuttuu? Kenties haluat remontoida hirsitalon, mutta osaavaa tekijää ei löydy… Hirsitalotoimittajan suosittelema rakentaja nostaisi kustannuksia 14%, vaan takaako korkeampi hinta automaattisesti paremman laadun? Oikeaa tietoa on vaikea löytää ja päättäminen epävarmaa. Mikä neuvoksi?

kuva vaaleasta sisustuksesta hirsihuvilassa

Skandinaavisen moderni ja kaunis sisustus kruunaa nykyaikaisen hirsihuvilan.

KUKA VASTAA?
Elämäsi suurin investointi vaatii huolellisen suunnittelun ja laadukkaan rakentamisen. Lopullinen vastuu on rakennuttajalla eli sinulla, joten yhteistyökumppaneiden valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka teet elämäsi aikana.

KAIKKI RAKENNUSPALVELUT HIRSITALON RAKENTAJALLE
Hirsitaloalalla ei ole laajamittaista ammattikoulutusta, joten osaavat ja luotettavat rakentajat harjaantuvat hirsirakennuksia rakentamalla. Luotettavat hirsitalorakentajat löytyvätkin vain puskaradion avulla, mutta kuinka monella meistä on tuttava, joka osaa suositella hirsitalorakentajaa. Hirsilinna välittää rakennuspalveluja erityisesti hirsitaloa rakentaville tai hirsitalossa asuville ihmisille.

Hirsitalon perustus

Vankka ja vakaa perustus takaa hirsitalon rakentamiselle hyvät lähtökohdat.

PERUSTUKSET OVAT KAIKEN A JA O
Hirsitalot ovat raskaita ja tarvitsevat hyvät perustukset. Hirsitalotoimittajat tarjoavat järjestään talopaketteja, jotka toimitetaan valmiille perustukselle. Asiakas joutuu hankkimaan perustuksen itse. Nyt sinun ei tarvitse etsiä pidempään, sillä Hirsilinnan kautta saat myös perustusurakoitsijat.

UUSI TAPA RAKENNUTTAA HIRSITALOJA
Hirsilinna tarjoaa uuden konseptin hirsitalojen muuttovalmiiksi rakentamiseen. Toiminta perustuu valmiiksi kilpailutettujen ratkaisujen käyttöön. Kun samoja tuotteita käytetään useammassa kohteessa, ne saadaan halvemmalla, lisäksi suunnittelussa ei pala rahaa, kun joka asiaan ei tarvitse ottaa kantaa vaan se tulee selväksi osana isompaa pakettiratkaisua.

3 thoughts on “HIRSITALO AVAIMET KÄTEEN -RAKENTAMINEN

 1. jonna jarkko

  onko heti toimitukseen mahdollista saada n. 100m2 kokoinen hirsitalo

 2. Jake Post author

  Hei,

  Oikein hyvä kysymys ja heti löysit osa-alueen, jossa olisi paljon parantamisen varaa, ei ainoastaan minulla, vaan kaikilla hirsitalotehtailla. Perinteisesti hirsitalot on toimitettu asiakkaan toiveiden mukaisesti, vaikka joitain esitekuvastoja onkin tehty ideoita antamaan ja suunnittelua ohjaamaan. Asiakkaan toiveiden pohjalta toimiminen tarkoittaa suhteellisen hidasta suunnitteluvaihetta. Täytyy kartoittaa asukkaan lifestyle -asioita ja sitä kautta talon käytölle asetettuja vaatimuksia. Tähän kun lisätään asiakkaan omistaman tontin vaatimukset, kunnan rakentamistapaohjeet, toiveet talotekniikalle ja sisustukselle sekä talon yleiselle tyylille… noh, joskus suunnittelusta selvitään kuukaudessa, mutta joskus kuluu useampi kuukausi ennen kuin kokonaisuuteen ollaan tyytyväisiä.

  Mikäli tarjotaan heti toimitukseen tulevaa hirsitaloa, asiakkaan omia toiveita ei juurikaan voida (ehditä) ottaa huomioon. Hirsitalo toimitetaan tässä tapauksessa sellaisena, kuin se on toimittajan puolesta suunniteltu rakennettavaksi. Mikäli asiakas on perusmalliin tyytyväinen, sopii malli erittäin hyvin myös rakentajalle, sillä kaikki ratkaisut on jo valmiiksi mietitty yhteensopiviksi.

  Mitä mieltä olet, olisiko tällaisille valmismalleille kysyntää?

 3. Kake Aromaa

  Mitä liimaa lamellihirsien liimaamisessa käytetään? Mikä on siis liiman ainekoostumus? Onko tehty pitkäaikaistutkimuksia liimojen terveysvaikutuksista tai kestävyyksistä? Esimerkiksi onko liimahirsitaloja vielä 200 tai 300 vuoden kulutta, vai onko liima syövyttänyt tai pettänyt tuossa ajassa. Entä missä on Suomen tai maailman vanhin liimahirsitalo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>